Toate joburile

Bona Craiova - Craiova publicat pe 24.04.2019

expira in 37 zile

Caut bona pentru a sta de luni pana vineri cu doi copii, la domiciliul nostru, pentru 4 ore - un baietel de 2 ani si 4 luni si o fetita de 5 ani 6 luni. Locuim in zona Selgros - Capsunarie unde se poate ajunge foarte usor cu autobuzul 25 sau cu tramvaiul.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Craiova

Angajam bona full-time - Cluj-Napoca publicat pe 22.04.2019

expira in 404 zile

Angajam bona-full time,incepand cu luna iunie,pe termen scurt(minim 1 an) sau lung,cu experienta,de preferat cu studii pedagogice sau cursuri de calificare in domeniu. Suntem o familie tanara,pozitiva cu un baietel de 1 an si 7 luni foarte vesel si iubitor;iar la sfarsitul lunii noiembrie ii vom ura bun-venit inca unui membru al familiei noastre. Dorim o persoana tanara,educata,dinamica,rabdatoare,pozitiva si iubitoare care sa se potriveasca sufletului si stilului de viata al familiei noastre. Oferim seriozitate si un salariu motivant.Mai multe detalii la nr de tel 0731073073 - Maris Andreea

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

Caut Bona - Constanta publicat pe 15.04.2019

expira in 343 zile

Caut bona pentru un bebe de 1 anisor este cuminte si intelegator

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Constanta

Caut bona ptr 3 baietii - Brasov publicat pe 12.04.2019

expira in 99 zile

Suntem o familie împlinită cu 3 baietei(7,5,2) si cautam o bona nefumatoare, calma, cu răbdare și iubitoare de copii ptr supravegherea copiilor in timpul săptămânii. Locuim in cartierul factorul lângă malul Coresi. Program flexibil dar in principiu de la 9 la 4 sau 5. Băieții cei mari au 3 zile pe săpt tutor acasa ptr 4 ore deci mai mult este băiețelul de 2 ani. Nu am pretenti de curățenie sau mâncare doar ingrijitul copiilor. Suntem deschiși la oferte si Flexibili cu programul. Multumim.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Nu; Localitatea: Brasov

Caut bona - Cluj-Napoca publicat pe 09.04.2019

expira in 37 zile

Sunem o familie vesela si locuim in cartierul Zorilor. Avem un copilas adorabil de un an si trei luni care necesita ingrijire cat noi parintii suntem la serviciu. Daca esti o persoana decenta, responsabila, curata, nefumatoare si daca iubesti copiii, asteptam sa ne contactezi! Oferim seriozitate, un mediu de lucru placut si speram sa te integrezi in familia noastra!

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

Bona si menaj baietel 3 luni - Cluj-Napoca publicat pe 01.04.2019

expira in 98 zile

Cautam o bona pentru program de luni pana vineri de la ora 10.30-18.30 pentru un baietel de 3 luni. Ocazional sambata daca avem nevoie cu plata separat.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

CAUT BONA - Cluj-Napoca publicat pe 30.03.2019

expira in 6 zile

caut bona full time. am o fetita de 9 luni si un baietel de 2.6 ani. locatie zona centrala cluj napoca aproape de hotel napoca caut o persoana serioasa si punctuala. cu simt al umorului creativa energica si disciplinata.dispusa sa se coboare la mintea copiilor, comunicativa cu experienta in ingrijire copii de la 9 luni. nu trebuie supraveghere pt ambii copii eu sunt casnica si stau acasa deci vom fi amandoua. program de luni pana vineri de la 9 la 17. pt mai multe detalii va rog sa ma contactati la 786878954 .

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

Bonă pt 3 luni full-time + continuare colaborare - Bucuresti publicat pe 30.03.2019

expira in 6 zile

Bună ziua, Caut persoana nefumătoare, grijulie cu copii, iubitoare de animale (avem labrador +pisica) pentru a avea grija timp de 2-3 luni de un copilaș de 1,9 luni - full time(6-8-10h/zi), urmând că apoi dacă dorește și poate, sa ne ajute câteva ore pe săptămână. Nu cerem menaj, doar îngrijire copil. Mulțumesc!

Tipul postului: Extern; Job permanent: Nu; Localitatea: Bucuresti

Bona și menaj - Campulung publicat pe 13.03.2019

expira in 37 zile

Cerințe: Caut bona pentru 2 copii cu vârstele de 2 ani jumătate si 4 ani care merg la grădiniță la program scurt și care sa asigure menajul casei. Condiții: persoana serioasa, calma, deschisa, răbdătoare, implicata, de preferat: nefumătoare și posesoare a carnetului de conducere. Responsabilități:​ - îngrijirea celor 2 copii (dus-luat de la grădiniță, hrănirea acestora, culcarea lor la orele de somn de după amiaza, efectuarea diverselor activități (joaca, iesit în parc) - efectuarea și menținerea curățeniei în casa, călcarea hainelor. Mob: 0758104399

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Campulung

Caut persoana ingrijire copil 9 luni cu encefalopatie - Cluj-Napoca publicat pe 01.03.2019

expira in 312 zile

Caut o persoana atenta priceputa serioasa pentru a griji un baietel de 9 luni bolnav trebuie alimentat pe sonda si aspirate secretiile cu sonda Se invata nu i problema daca nu ati mai facut asta

Tipul postului: Intern; Job permanent: Nu; Localitatea: Cluj-Napoca

ANGAJAM bona in Brasov - Brasov publicat pe 26.02.2019

expira in 846 zile

Buna ziua, Suntem o familie draguta romano-daneza, mama daneza, tata roman si cu 2 baietei foarte simpatici si draguti. Copilul cel mic are 1 an jumatate si celalalt mai marisor are 4 ani si merge deja la gradinita cu program normal 8-15:30. Persoana pe care o cautam trebuie sa aiba urmatoarele calitati: -varsta minima 23 de ani, maxima 55 - sa aiba experienta cu copii minim 1 an, sa prezinte macar 1 recomandare - sa nu fumeze la serviciu sau in prezenta copiilor cand iese la plimbare cu acestia -sa fie onesta, sincera, responsabila si organizata - sa aiba rabdare, sa comunice clar si sa aiba o atitudine flexibila si deschisa - sa respecte regulile casei, membrii familiei si persoanele care vin in vizita in casa - sa fie atenta si creativa cand este cazul si situatia o cere (Ex.1. copii incep sa planga si sunt nervosi sau iritati si doresc atentie sau raman singuri cu bona, sau EX.2 In casa se produce o defectiune, bona trebuie sa reactioneze si sa anunte rapid parintii) Cautam o persoana motivata, care sa stie sa faca urmatoarele activitati: 1. ingrijire copil 1 an jumatate: - schimbat pampers, imbracat si dezbracat copilul,hranit copilul, ajutat unul din parinti la facut baie la copil, sa se joace si sa se plimbare in aer liber cu copilul 2. Gatit pentru familie ocazional cand nu au timp parintii, intretinere curatenie doar in bucatarie (utilizare masina de spalat vase moderna, de strans masa, de pus vasele la spalat si apoi aranjate in dulapuri, de curatat si spatiul utilizat in bucatarie zilnic. 3. Impachetat haine,calcat haine, (parintii spala si usuca hainele), in locatie exista masina de spalat si masina de uscat rufe, masini ultra moderne (În caz ca parintii nu au timp ii ajuta pe parintii cu pus la spalat si uscat haine). Programul de lucru va fi intre orele: 12:00 – 20:00 (8 ore cu pauza si cina inclusa la ora 18:30), de Marti – Sambata, zile libere: Duminica si Luni. Cunoasterea unei limbi straine, detinerea unei diplome de curs de babysitter sau alte cursuri si forme de educatie realizate sau in curs de realizare reprezinta un avantaj. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la telefon: 0754 595 752 sau 0754 328 626.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Brasov

Cautam bona cu experienta, nefumatoare pt 9 ore pe zi - Cluj-Napoca publicat pe 25.02.2019

expira in 131 zile

Familie serioasa cautam bona cu experienta pe termen lung, nefumatoare. Cart Buna Ziua zona Lidl pt 9 ore pe zi (luni-vineri) pt baietel de 1 an si 2 luni.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Cluj-Napoca

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting