Toate joburile

Cautam bona pentru doi baietei de 5 - Iasi publicat pe 12.02.2020

expira in 6 zile

Cautam bona pentru doi bebelusi gemeni in varsta de 5 luni si ne dorim o persoana fara vicii, serioasa, blanda, care sa aiba experienta in ingrijirea sau educarea copiilor si sa fie interesata de o colaborare pe termen lung. Programul va fi de luni - vineri, 09.00-17.00, dar este discutabil (acesta poate fi flexibil, preferabil 8 ore pe zi dar nu excludem programul part time de 6-4 ore pe zi). Nu dorim sa faca menaj, doar sa aiba grija de cei doi bebelusi, impreuna cu mine in cea mai mare parte a timpului. Locatia este la 5 minute distanta (mers pe jos) de la Rompetrol Bucium (10 minute de la Granit). Doar cu recomandari. Salariu este negociabil in functie de experienta, recomandari si programul de lucru.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Iasi

cautam ingrijitoare varstnica - Bucuresti publicat pe 10.02.2020

expira in 10 zile

Buna seara, Ne-ar interesa o doamna linistita curata, cinstita cu recomandari. ptr menaj intern ptr o doamna in varsta de 80 de ani.Doamna respectiva are nevoie de menaj usor:gatit,cumparaturi, curatenie.Multumim,Horia (tel:0740005044)

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Bucuresti

Caut bona pentru copil de 2 ani in Sectorul 1,Bucuresti - Bucuresti publicat pe 10.02.2020

expira in 316 zile

Cautam bona pentru a avea grija de un baietel de 2 ani incepand cu luna Martie, de Luni pana Vineri intre orele 10.00 - 18.00. Apartamentul nostru se afla in Bucuresti - Sector 1, langa metrou Straulesti. Jobul necesita strict ingrijirea copilului fara alte sarcini menajere. Sunt disponibil 24/24 la numarul de telefon 724268918 .

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Bucuresti

Cautam bona pentru bebe de 4 luni - Constanta publicat pe 20.01.2020

expira in 10 zile

Angajez bona pentru bebe de 4 luni cu program de 10 ore/ zi intrr 7.30 si 17.30 de luni pana vineri. Am domiciliul in loc Cumpana, jud. Constanta Caut o persoana serioasa, blanda, care are experienta cu copii mici

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Constanta

Angajez bona sector 6, Bucuresti - Bucuresti publicat pe 19.01.2020

expira in 560 zile

Caut bona care sa ne ajute cu cel mic in varsta de 2,5 ani. Ne dorim o persoana calma, prietenoasa, iubitoare de copii, rabdatoare care sa faca parte din familie. Un plus pentru persoana care a mai lucrat cu copii. Programul este L-V 09-17. Dorim persoana nefumatoare. Locuim in Militari (Piata Gorjului)

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Bucuresti

Caut bona - Slobozia publicat pe 09.01.2020

expira in 11 zile

Caut bona copil 2 ani, băiat. Mai multe detalii la telefon

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Slobozia

Îngrijire mama - Pitesti publicat pe 25.11.2019

expira in 285 zile

Caut persoana serioasă,pentru îngrijirea unei doamne de 67 ani,județul argeș în localitatea Rociu,la casa cu toate condițiile.Este mobilă dardupa accidentul avut trauma în familie are nevoie de ajutor.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Pitesti

BONĂ + AJUTOR ÎN CASĂ pentru o familie cu 2 copii - Sibiu publicat pe 20.11.2019

expira in 10 zile

Persoana ideală pentru această poziţie este o femeie care ne poate ajuta cu toate treburile casei, de la copii, la curăţenie şi gătit, adică ce este de făcut în orice casă. Programul este de la 9 dimineaţa, până dupămasa la 17-18. Liber în weekenduri şi de sărbători, iar atunci când este nevoie suntem flexibili cu programul. Suntem o familie tânără cu un băieţel de 2 ani şi încă unul pe drum :) Activităţile zilnice sunt legate pe de o parte de creşterea copiilor, îngrijirea lor, hrănire, ieşit în parc, jocuri, iar pe de altă parte gătit, curăţenie, spălat haine, mers la cumpărături sau alte comisioane atunci când este nevoie. În acest timp eu, mama, voi fi acasă cu voi si bebeluşul. Oferim o remuneraţie de 2000 lei/lună + maşina pe timpul programului + masa asigurată alături de noi. Locuim în zona cartierul Turnişor, accesibil cu mijloacele de transport în comun. Persoana pe care o căutăm este necesar să aiba experienţa cu copiii, să îi placă să îşi petreacă timpul cu ei, să se joace cu ei. Să ştie să îngrijească bebeluşi pentru că uneori va fi nevoie să rămână şi cu cel mic. Să îi placă să păstreze un spaţiu ordonat şi curat în jurul său pentru că va menţine curăţenia în casa noastră, va spăla/calca haine şi le va pune la loc, va găti pentru noi şi, mai presus de toate, este o personalitate plăcută, corectă, de încredere, sociabilă, optimistă cu care ne va face plăcere să împărţim spaţiul şi timpul. Dacă crezi că te potriveşti descrierii şi ţi-ar face plăcere să lucrezi alături de noi, te invităm să ne cunoaştem la telefon: 0756821992

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Sibiu

Cautam bona - Arad publicat pe 18.11.2019

expira in 10 zile

Buna, Cautam bona,timp de 4 ore pe zi,pentru 2-3 zile pe saptamana,in functie de saptamana. Avem 2 copii,unul de 2 ani si 2 luni si unul de 5 luni,si am avea nevoie ca de 2-3 ori pe saptamana de cineva care sa o ajute pe sotie cu copiii,de dimineata de la ora 9-10 pana in jur de ora 13,cand e programul de somn. Pentru mai multe detalii,pentru persoanele interesate,putem discuta la telefon. Multumesc.

Tipul postului: Intern; Job permanent: Nu; Localitatea: Arad

Cautam Bona - Brasov publicat pe 17.11.2019

expira in 320 zile

Familie de medici, cautam o bona full-time 7:45-17:30, pentru o fetita de 2 ani, in Brasov, zona Bartolomeu. Ne dorim o persoana agreabila, educata, cu respect si dragoste pentru copii. Pentru detalii suplimentare adresati-va, va rugam, la urmatoarea adresa de e-mail: hernekd@gmail.com Salariu atragator cu posibilitate de majorare in functie de compatibilitate si performante.

Tipul postului: Extern; Job permanent: Da; Localitatea: Brasov

Caut persoană (femeie) pentru îngrijirea unei bătrâne la domiciliu - Piatra-Neamt publicat pe 01.11.2019

expira in 316 zile

Caut persoană (femeie) pt îngrijirea permanenta a unei bătrâne de 88 de ani, la domiciliu (Piatra-Neamț, zona Centru).

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Piatra-Neamt

Caut infirmiera îngrijire bătrân - Ploiesti publicat pe 20.10.2019

expira in 3603 zile

Cauta o persona cu experiența pentru îngrijire medicală bătrân ! Se oferă cazare , masa salariu atractiv !

Tipul postului: Intern; Job permanent: Da; Localitatea: Ploiesti

parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting