SFATURI UTILE

ANGAJAREA UNEI BONE          

Unii parinti prefera sa angajeze o bona, considerind ca in acest fel copilul va fi mai bine ingrijit si in siguranta in propria casa, programul bonei este mai flexibil si convenabil pentru toti.

 

Alegerea bonei potrivite este o adevarata problema pentru unele familii.Ce ar trebui sa urmaresti cand angajezi o bona?

      1. Experienta. Cauta-ti o bona care a mai avut copii in ingrijire - copilul tau nu trebuie sa fie prima ei experienta in domeniu.

      2. Comportament. Asigura-te ca metodele de ingrijire ale bonei sint in acord cu ale tale. Intreaba fiecare persoana care vine la interviu de ce ii place aceasta activitate - trebuie sa te asiguri ca isi doreste sa fie bona pentru ca ii place, si pentru ca se descurca foarte bine facind acest lucru.

      3. Logistica. Intereseaza-te daca bona poate incepe sa lucreze din momentul in care vei avea nevoie de ea. Planifica din timp alegerea unei bone, astfel incit din momentul in care ea este angajata sa te simti comfortabil(a), si sigur(a) ca ai ales pe cineva de care iti place.

      4. Alte aspecte. Cit se afla in casa ta, fiecare candidat trebuie sa aiba sansa sa petreca putin timp cu copilul tau. Observatiile ce le vei face vor conta foarte mult atunci cind ei decizia pe cine vei angaja.

      5. Referinte. Intreaba fiecare bona care te intereseaza daca are referinte. Suna pe cei care i-au dat aceste referinte. Pune citeva intrebari si ia-ti notite.

 

      6. Salariu. In general bonele sint platite pe luna sau pe numarul de ore. Informeazate cu privire la costul serviciului de bona pe piata.


parteneri

Agentie babysitting
www.bonamia.ro

Agentia Bona Mia - profesionalism
- personal atent selecatat.
Cursuri administrator
www.administrator-bucuresti.ro

Cursuri de calificare pentru
administrator de condominiu
Ingrijire batrani la domiciliu
www.seniorcare.ro/

Personal cu experienta in
ingrijirea persoanelor varstnice.
Menajera Bucuresti
www.bonamia.ro/
Apeleaza la o agentie specializata
Recrutare profesionista.
Administrare imobile
www.bonclean.ro/

Administrare spatii rezidentiale
Specialisti in intretinere si administrare.

Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator blocInstalator, electrician, zugravAdministrare bloc - imobile Agentie babysitting